Wat kost een foodtruck?

Bij het huren van een foodtruck komen kosten om de hoek kijken. Maar wat zijn de kosten van het huren van een foodtruck nou eigenlijk en wat kost dit voor jouw evenement? Dit verschilt per truck en soort evenement. Om je een beeld te geven van de prijzen zetten wij het hieronder overzichtelijk voor je op een rij.

Kosten

Voor het inhuren van een foodtruck dien je rekening te houden met een minimaal bedrag van €900,- en / of een minimum van 50 personen. Deze bedragen zijn excl. BTW. Staan er op de gastenlijst minder dan 50 personen? Ook hiervoor zijn mogelijkheden. Echter zijn deze beperkt en verandert het minimale bedrag niet.

Bij het huren van een foodtruck heb je te maken met de volgende kosten:

– Prijs van het gerecht. Dit hangt af van het soort gerecht en verschilt verschilt tussen de €3,- en €50,-
– Huur foodtruck
– Arbeidsloon
– Kilometervergoeding

Wil je meer weten neem contact op met ons.

Dit mag je van een foodtruck en ToetToetFood verwachten

Bij het huren van een foodtruck krijg je meer dan alleen een mobiele keuken, de beleving en glimlach zijn namelijk inbegrepen! Daarnaast zijn de gerechten voedzaam, duurzaam en homemade. Met foodtrucks op jouw evenement ga je voor anders dan de standaard en heb je te maken met unieke en creatieve concepten van onafhankelijke foodtruckeigenaren.

Met ervaring van jaarlijks 400+ (bedrijfs)evenementen weten wij van ToetToetFood van elk event een feestje te maken. Boek je bij ToetToetFood, dan kan je dit van ons verwachten:
– Binnen het team van ToetToetFood heb je te maken met één contactpersoon die de communicatie tussen opdrachtgever en de diverse foodtruck eigenaren verzorgt.
– Wij adviseren over het juiste aantal gerechten voor jouw event. Hierdoor wordt er niet teveel betaald en geen voedsel verspild.
– Eén overzichtelijke offerte en factuur met duidelijke afspraken.

Benieuwd hoe de samenwerking met bedrijven ons afgaat? Deze bedrijven hebben ToetToetFood al eens ingezet voor een bedrijfsevenement.


Dit verwacht ToetToetFood van de opdrachtgever

Wil je een foodtruck huren? Dan verwachten wij van jou de volgende voorzieningen:

– Voldoende stroomvoorziening (gemiddeld twee schone groepen per foodtruck)
– Stromend water op loopafstand
– Parkeergelegenheid
– Een te gebruiken toilet
– Vergunning als de locatie van het event op een openbare plek is
– Opdrachtgever betaalt de gerechten voor de gasten, dus geen jaarmarkt of openbaar festival

ToetToetFood werkt samen met foodtruck ondernemers die hun brood verdienen met een rollende keuken. Gerechten worden met kwalitatieve producten en liefde bereid. Ben jij bereid om een eerlijke prijs te betalen voor heerlijke gerechten, passie van de foodtruck eigenaar en de inhuur van een mobiele keuken? Neem contact op met ToetToetFood. Voor ons dagelijkse kost, we helpen je graag! Uiteraard kun je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Of laat je inspireren op één van onze socials: Instagram en Facebook.