Waffletruck

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Waffletruck

Wafels Zoet 

De Waffletruck is een mooie foodtruck die het beste van de Belgische wafels te bieden heeft. Zowel de klassieke Belgische wafels als een uniek concept met waffles-on-a-stick bieden zij eenieder graag aan. Wil je jouw gasten graag verrassen met deze heerlijke lekkernij? Dan is de Waffletruck ideaal voor jouw event! Met deze heerlijke wafels maak je namelijk iedereen blij. Geef je binnenkort een feest en ben je benieuwd geworden wat de Waffletruck jouw event kan bieden? We denken graag met je mee!

De heren achter deze foodtruck hebben ruime ervaring met wafels. Zo hebben zij in Brugge twee mooie winkels waarmee zij vele toeristen kennis laten maken met deze authentieke Belgische zoete hap. De focus gaat in beide concepten nooit verloren. Gewoon lekkere wafels maken is namelijk wat zij als de beste kunnen. Verder is alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs de bakjes waarin de wafels worden geserveerd zien er ontzettend strak uit. Met deze foodtruck weet je zeker dat je goed zit. Zeker de wafels op een stokje zijn iets totaal nieuws dat velen nog niet hebben gezien en geproefd. Organiseer je een bedrijfsfeest en wil je iets dat niet zo standaard is? Dan zijn de wafels op een stokje ideaal.

Er is keuze uit verschillende toppings. Op die manier kun je altijd een wafel uitkiezen die jij écht lekker vindt. Loopt bij jou het water al in de mond als je aan de warme wafel met heerlijke chocoladesaus en een fijne topping denkt? Dan biedt de Waffletruck de ideale uitkomst. Zowel voor groot als klein biedt deze foodtruck een fijne traktatie. Daarnaast is het ook nog eens een genot voor het oog, want ze zien er eigenlijk te lekker uit om op te eten.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier