Releggs

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Releggs

Ontbijt Vegetarisch 

Releggs begon een foodtruck voor de liefde van voedsel. Echt lekker eten gemaakt met echte goede ingrediënten. Dat is waarom het onze missie is om gerechten te maken van heerlijke, recepten gemaakt met verse ingrediënten en vrije uitloop eieren. Terwijl we kleine, lokale bedrijven steunen met behulp van ambachtelijke producten.

Releggs is het meest geschikt als een ontbijt of lunch truck. Ze brengen graag de omelet of scrambled eggs onder de aandacht van uw gasten afgetopt met heerlijke groenten of saus.
Geserveerd op een heerlijke brioche bun en met een scala aan recepten verlaat iedere eter deze truck tevreden!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vegetarisch
Vegetarische gerechten hebben de laatste jaren een ware revolutie doorgemaakt. Waar vroeger in restaurants of bij foodstands de enige optie een salade leek (of een vleesgerecht serveren zonder het vlees) zijn er nu volwaardige, smakelijke gerechten te verkrijgen!

De echte foodtruck weet dat hij/zij niet meer mee kan doen binnen de huidige maatschappij zonder vega(n) aanbod. Of het nou is door voedselintolerantie, geloofsovertuiging of uit principe met goede vegetarische gerechten voorziet u bijna iedereen van een geschikte voedingsoptie! Een stap ‘’verder’’ komen we aan bij vegan gerechten waarbij helemaal geen dierlijke producten worden toegevoegd. Vragen? Wij beantwoorden ze gerust!

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier