Pastalicious

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Pastalicious

Pasta 

Een leuke, originele foodtruck die heerlijke pasta’s met een uitgebreid aanbod aan verse, zelfgemaakte sauzen aanbied, dat is Pastalicious foodtruck! Geniet van onze 8 verschillende verse sauzen, waaronder steeds vis, vlees, veggie, pikant, exotisch,… voor elk wat wils en puur genieten dus! Ook voor een heerlijk, gevarieerd dessertbuffet na de pasta, kan je bij ons terecht.

Onze foodtruck is zeer leuk, origineel en professioneel ingericht. We zijn er trots op en houden van onze job, die we met al onze passie en energie dagdagelijks tot in de perfectie proberen uit te voeren.  Nodig je gasten uit, geniet van je feest en laat ons de rest doen! Ideaal voor je babyborrel, communies, verjaardagen, instuiven, trouws, bedrijfslunchen, … Wij staan voor je klaar!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken! Weinig keukenstijlen zijn zo traditioneel als die van Italië! En toch hebben wij een aantal trucks in de stal die het experiment maar wat graag aandurven!

Pasta’s of bijvoorbeeld knapperige salades? Heerlijke mediterrane smaken brengen u direct in de stemming. Heerlijke olijfoliën, verse tomaat en die smakelijke kruiden die we eigenlijk alleen kennen van de Italiaanse keuken. Afgetopt met en goede kaas en het gerecht is compleet!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier