Matthi’s Foodtruck

Capaciteit: 75 personen per uur

Beoordeling:

Matthi’s Foodtruck

Flex Ontbijt 

Of u nu een ochtend, middag of avond evenement organiseert; Matthi’s Foodtruck maakt van elk evenement een onvergetelijke gebeurtenis. Tevens serveert deze foodtruck gerechten die bij ieder moment van de dag passen.

Matthi’s Foodtruck is in te zetten voor het ontbijt, waarbij hij heerlijke eieren klaarmaakt, ontbijt bowls met fruit of een lekkere kop koffie. Daarnaast is hij ook in te zetten voor lunch of diner, waar hij zijn beroemde Spitburgers serveert. Een broodje Spitburger bevat breydelham, sla, tomaat, gedroogde ui en honingmosterdsaus. Deze burger is een echt begrip op de Gentse feesten en dit begrip kunt u nu naar uw evenement halen! Tevens kent Matthi’s ook een koffie en gebak formule. Dit gebak word huisbereidt en dat proeft u. Of u nu zin hebt in verse eclairs, fruittaart of chocolade gebak; alles is mogelijk.

Matthi’s Foodtruck gaat samen met u op zoek naar de ideale combinatie om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Dit alles serveren zij in een leuke truck en altijd met een glimlach.

Op zoek naar meer informatie, klik dan hier! 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier