Loco Mexicano

Capaciteit: 100 personen p/u

Beoordeling:

Loco Mexicano

Fingerfood Mexicaans 

De Mexicaanse keuken zit bomvol smaak, geur en kleur. Elke dag werken ze met volle passie en verse producten om topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met trots stellen zij u onze Mexican Foodtruck voor. Loco Mexicano verkoopt geen, maar real Mexican street food. Met ervaring opgedaan in het land van oorsprong, proef je de passie die in hun Taco’s zit.

Alles wordt ter plaatse bereid, Loco Mexicano is de enige in België & Nederland die buffeten (Taquizas) verzorgen op authentieke manier. Zij gebruiken verse mais tortillas rechtstreeks uit een traditionele mexicaanse ’tortilla bakery’ .

Ook in de winter of bij slecht weer , kunnen zij zich opstellen voor een binnen opstelling , ze versieren de menu tafel in mexicaanse stijl en kunnen de traditionele cazuelas gebruiken .

Mexicaanse keuken
Caramba! Wat is dat lekker! De Mexicaanse keuken wint de laatste jaren steeds meer aan terrein! En wat ons betreft terecht. De misvatting bestaat dat Mexicaans eten alleen maar héél pittig kan zijn maar niets is minder waar! Ondanks het gebruik van vele kruiden en pepers hoeft Mexicaans niet pittig te zijn. Vooral in de Europese landen is de pittigheid een aardig stukje teruggeschroefd en zorgen zuivelproducten zoals bijvoorbeeld crème fraîche voor een blussend effect.

Bonen, maïs vormen de basis van deze keukenstijl en worden aangevuld met bijvoorbeeld rijst, avocado en naar gewenst een pepertje. Niet bang voor wat pit? Vraag informatie bij ons op! Zit er iemand tussen uw gasten die bij het zicht van een pepertje al begint te zweten? Geen zorgen, ook deze persoon kan worden voorzien van een smakelijke maaltijd!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier