Grillian’s Bus

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Grillian’s Bus

Amerikaans Hamburger 

We zoeken het allemaal voor een event; die ultieme eye-catcher! Een Amerikaanse Schoolbus omgebouwd tot een foodtruck met heerlijke bbq-streetfood, dat is foodtruck Grillian’s Bus!

De Amerikaanse Schoolbus kennen we in België veelal enkel van tv. Grillian’s Foodtruck biedt de mogelijkheid dit werkelijk unieke vervoersmiddel in levende lijve te zien! En dan grillt hij ook nog eens de beste bbq-gerechten vanuit dit bakbeest. Hoewel grillbeest meer tot zijn recht zou komen.

Vanuit deze unieke Ford E350 (ofwel hét model voor de Amerikaanse Schoolbus) serveert het team van Grillian’s Foodtruck de lekkerste Amerikaanse BBQ-streetfood gerechtjes. Onder andere luxe Hamburgers, Pulled Meat Sandwiches, Moink Balls of Grill Bowls.

You name it, foodtruck Grillian’s Bus grills it!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Amerikaanse keuken:
Amerika staat op het gebied van voeding om veel dingen bekend, maar vooral om ‘meer’. Traditionele bbq-recepten uit de Zuidelijke Staten van Amerika worden door deze trucks in een fris jasje gegoten en aan een breed publiek gepresenteerd. BBQ-sauzen om de vingers bij af te likken, sappige burgers die druipen van het vet en de smaak van rook. Echte BBQ bazen genieten van het maken en voorschotelen van perfecte grill-creaties.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier