It’s a wrap

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

It’s a wrap

BBQ Mexicaans 

Foodtruck It’s a Wrap en hun houtskool BBQ’s zorgen ervoor dat alle zintuigen worden geprikkeld! Zij voorzien al de ingrediënten van een rokerige BBQ smaak, geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse keuken. Dit maakt de wraps uniek en herkenbaar.

Gegrilde tortilla’s, gegrilde groente, paprika en courgette, sappige gemarineerde kippendijen of gegrilde bavette. Daarnaast gebruikt foodtruck It’s a Wrap verse ingrediënten om alles compleet te maken! Knapperige ijsbergsla, romige crème fraîche, guacamole, gesmolten cheddar-kaas en frisse salsa. It’s a Wrap maakt wraps voor iedereen. Of je nu vlees eet of niet, of een allergie hebt, er is voor ieder wat wils! Uiteraard staan zij altijd open voor andere speciale verzoeken!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Mexicaanse keuken
Caramba! Wat is dat lekker! De Mexicaanse keuken wint de laatste jaren steeds meer aan terrein! En wat ons betreft terecht. De misvatting bestaat dat Mexicaans eten alleen maar héél pittig kan zijn maar niets is minder waar! Ondanks het gebruik van vele kruiden en pepers hoeft Mexicaans niet pittig te zijn. Vooral in de Europese landen is de pittigheid een aardig stukje teruggeschroefd en zorgen zuivelproducten zoals bijvoorbeeld crème fraîche voor een blussend effect.

Bonen, maïs vormen de basis van deze keukenstijl en worden aangevuld met bijvoorbeeld rijst, avocado en naar gewenst een pepertje. Niet bang voor wat pit? Vraag informatie bij ons op! Zit er iemand tussen uw gasten die bij het zicht van een pepertje al begint te zweten? Geen zorgen, ook deze persoon kan worden voorzien van een smakelijke maaltijd!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier