Boppin’ Burgers

Capaciteit: 100 personen per uur

Beoordeling:

Boppin’ Burgers

Amerikaans Hamburger 

Een heerlijke burger op uw evenement, een grote algemene waardering. Maar wat nou als er een foodtruck is die wel 8 verschillende soorten vleesburgers aanbied? Foodtruck Boppin’ Burgers biedt originaliteit en kwaliteit aan.

Foodtruck Boppin’ Burgers serveert hoge kwaliteit gourmetburgers die garanderen dat uw feest in een handomdraai opgevrolijkt is. Hierbij is er keuze uit de standaard entrecote burger van kip of varkensvlees als de Iberico burger, kangoeroe burger en zelfs een krokodil burger. De keuze is enorm groot omdat deze foodtruck ernaar streeft iedereens wens te vervullen.

Bovendien wordt alles geserveerd uit de retro revival trailer; Replica Airstream model Bami. Een gangbare eyecatcher die elk feest uniek aankleedt.

Wanneer u uw event compleet wilt maken maar ook meerdere gangen wenst, kan deze foodtruck ook op aanvraag van hapjes en desserts voorzien. Kortom, een truck die bereidt is al uw wensen te begrijpen en te vervullen.

Voor meer informatie, klik hier! 

Hamburger
Een broodje hamburger, al meer dan honderd jaar een wereldwijd lust voor het oog. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en heeft een ontzettend grote evolutie meegemaakt. De populariteit van een broodje hamburger maakt, dat men een volwaardig vleesgerecht in handen heeft dat staand en lopend gegeten kan worden, zonder bestek. Dit betekent dan ook het ideale plaatje wanneer u denkt aan een foodtruck. Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend samen met foodtrucks die kwalitatief hoogwaardig dikke burgers grillen in eigen keuken, afgemaakt met luxueuze toppings en sauzen.  

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier