Abbie’s IJsbus

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Abbie’s IJsbus

IJs Zoet 

Foodtruck Abbie’s IJsbus is een met liefde gerestaureerde VW t2 uit 1978 en komt graag voor uw feest, evenement of presentatie vanaf 100 tot ca. 1500 personen.

Een ijsje met twee bollen op een hoorn of een heerlijke ijscoupe om van te genieten.

Abbie bereidt al ruim 28 jaar op ambachtelijke wijze ijs met de beste natuurlijke ingrediënten in eigen keuken. Er is altijd keuze uit 10 authentieke smaken waarvan een ijssmaak op sorbetbasis. Deze ijssmaak bevat geen melk.

Twijfel niet en boek foodtruck Abbie’s IJsbus!

Informatie aanvragen? Klik hier!

IJs
Een heerlijk bakje of hoorntje roomijs, of een coupé sorbetijs. Er zijn misschien wel meer dan honderd soorten ijs, en dan hebben we het nog niet eens over de smaken gehad. Maar een ding weten wij wel zeker en dat is dat al ons ijs ambachtelijk bereid is door onze foodtruck eigenaren, want dat is waar wij voor staan; ambachtelijk bereid ijs, waardoor het kwalitatief erg goed en smaakvol is. Vele mensen waarderen een ijsje als tussendoortje, of na het diner. Vooral met zomerse temperaturen is er vaak een IJs foodtruck te vinden op buitenevenementen. Een IJstruck maakt ieder feest compleet, door zijn vrolijke uitstraling en zoete touch.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier