Fingerfood Truck

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Fingerfood Truck

Fingerfood Tapas 

Fingerfood truck, omdat deze truck ernaar streeft heerlijke kleine gerechtjes te kunnen serveren op uw feest. Dit alles op maatwerk, van budgetvriendelijk tot culinaire degustatie gerechten; echter wel altijd origineel en mooi gepresenteerd.

Enkele gerechten die Fingerfood truck graag bereidt zijn gehaktballetjes met witloof en oude geuze, frieten van zoete aardappel met wasabi-mosterd, mini truffel burger met rucola en Paramazaan of looksoldaatjes met truffeldressing. Daarnaast is er ook voor de vegetariërs onder ons een assortiment samengesteld.

De bourgondische keuken van België zal u steeds proeven op uw evenement vanwege de passionele creaties van deze foodtruck.

Voor meer informatie, klik hier! 

Fingerfood
Fingerfood, misschien wel een van de meest voor de hand liggende hapjes die u zich inbeeldt bij een foodtruck. Het wordt over het algemeen genuttigd zonder bestek of bord en staat verder bekend om een ware smaakexplosie in uw mond. Pretzels, sandwiches, maiskolven, soepen of geroosterde zaden en noten; de variatie in fingerfood is eindeloos en authentiek. Vele landen kennen hun eigen variant van fingerfood, waardoor dit fenomeen als multicultureel wordt ervaren. Ambacht, expertise en zeer smaakvol zijn enkele woorden die het begrip fingerfood met zich meedraagt. Onze foodtrucks zijn gepassioneerd en brengen de cultuur naar uw feest. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier