Bar Trunique

Capaciteit: 150-200 personen per dag

Beoordeling:

Bar Trunique

Drank Tapas 

Bar Trunique verzorgt al uw verjaardagsfeesten, tuinparty’s, communies, bruiloften, bedrijfsrecepties, openingen van nieuwe zaken, tapas schotels, BBQ’s, familiefeesten en meer. Deze truck is een unieke en hippe bar en werkt volledig naar uw wens. Samen met u gaan ze op zoek naar het perfecte assortiment drank en eten. Dit betekend dat voorstellen steeds op maat worden gemaakt.

Bar Trunique is gespecialiseerd in smakelijke BBQ’s, verfijnde tapas en andere gezonde gerechten. Tevens kent deze bar een ruim assortiment aan cocktails en gin tonics. Bovendien heeft deze truck statafels, een discobar met aangepaste muziek en een TV ter beschikking. Deze aspecten kunnen dienen als extra sfeer en exclusiviteit.

Kortom, deze truck is multi-inzetbaar en kan uw feestje in een handomdraai compleet maken door al haar mogelijkheden van dranken tot complete gerechten. Voor een dag vol sfeer, goede muziek en good food and drinks staat Bar Trunique altijd paraat.

Voor meer informatie, klik hier! 

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier