Bakfrietfiets

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Bakfrietfiets

Biologisch Frituur 

Als kind droomde Danny Vanderhoven ervan om een eigen frituur te beginnen. Helaas draaide het verhaal anders uit en staat chef Danny nu achter het fornuis van het sterrenrestaurant met zijn naam. Met de ‘Bakfrietfiets’ sluit hij aan bij zijn oude passie: een klassieke bakfiets met ingebouwde frietketels en koeling.

Danny kiest voor klassieke puntzakken, met biologische frieten, iets dikker gesneden, zoals hij ze zelf graag heeft. Bovenop komt een flinke schep mayonaise. Daarnaast de snacks: een artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten.

Danny: “Als sterrenchef ben ik topkwaliteit aan mijn klanten verschuldigd, zowel in het restaurant, maar ook in de ‘Bakfrietfiets’. Daarom voegen we het label ‘Inspired by Danny’ toe aan onze ‘Bakfrietfiets’.”

Informatie aanvragen? Klik hier!

Friet
Een luxueuze portie friet in de schil met Iers stoofvlees, spicy chicken of shoarma reepjes. Of gaat u dan toch voor een ouderwetse puntzak goudgele friet speciaal of pindasaus? De ambachtelijke frieten van deze foodtrucks worden handgesneden en zal u nooit vergeten. Alleen de allerbeste biologische aardappelen worden gebruikt om van uw portie friet een feestje te maken. Daarnaast is elke friet foodtruck gespecialiseerd in iets extra’s, bijvoorbeeld in het zelf maken van garnalenkroketten of curryworsten van het beste vlees. Als tussendoortje, volwaardige maaltijd of late night snack; deze foodtrucks spelen in op al uw wensen. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier