Bakblik

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Bakblik

Fingerfood Vegetarisch 

Met deze prachtige foodtrucks (zelfgebouwd van oude paardenwagens) reist BakBlik sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Het aanbod is altijd vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig. Daarmee maken wij een begin aan een duurzame toekomst. Wij geloven in lekker eten waar iedereen van kan genieten!

Het vaste aanbod bestaat uit onze fantastische falafel, in burger of wrap. De stoere champignons in bierbeslag, een salade van rode biet en bulgur voor de mensen die het liever wat lichter hebben, en de goddelijke vegan brownie voor de echte smulpapen. Voor wie niet kan kiezen kunnen we de bovenstaande items ook combineren een in heerlijk menu.

Tevens kunt u het streetfood-assortiment uitbreiden met, of vervangen door, tal van andere opties, zoals diverse hapjes, stevige soep, chili met verse nacho’s, zelfgemaakte loempia’s, brood met dips, petit fours en fruitsalade. Natuurlijk kunnen we daarnaast indien gewenst drankjes bieden, zoals bijvoorbeeld onze heerlijke frisse bio-limonade of gewoon een lekker fris biertje.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vegetarisch
Vegetarische gerechten hebben de laatste jaren een ware revolutie doorgemaakt. Waar vroeger in restaurants of bij foodstands de enige optie een salade leek (of een vleesgerecht serveren zonder het vlees) zijn er nu volwaardige, smakelijke gerechten te verkrijgen!

De echte foodtruck weet dat hij/zij niet meer mee kan doen binnen de huidige maatschappij zonder vega(n) aanbod. Of het nou is door voedselintolerantie, geloofsovertuiging of uit principe met goede vegetarische gerechten voorziet u bijna iedereen van een geschikte voedingsoptie! Een stap ‘’verder’’ komen we aan bij vegan gerechten waarbij helemaal geen dierlijke producten worden toegevoegd. Vragen? Wij beantwoorden ze gerust!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier