Bakblik

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Bakblik

Fingerfood Vegetarisch 

Met onze sfeervolle foodtrucks, zelfgebouwd van oude paardenwagens, reizen we sinds 2012 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed eten te voorzien. Ons aanbod is vers, zelfgemaakt en volledig plantaardig, vegan dus. Daarmee maken wij een begin aan een duurzame toekomst. Wij geloven in lekker eten waar iedereen van kan genieten – vegans, vegetariërs, flexitariërs, mensen met lactose-intolerantie, en natuurlijk ook de echte vleeseters!

Het vaste aanbod bestaat uit onze fantastische falafel, in burger en wrap, de stoere champignons in bierbeslag, een salade van rode biet en bulgur voor de mensen die het liever wat lichter hebben, en de goddelijke vegan brownie voor de echte smulpapen. Voor wie niet kan kiezen kunnen we de bovenstaande items ook combineren een in heerlijk menu.

Tevens kunt u ons streetfood-assortiment uitbreiden met, of vervangen door, tal van andere opties, zoals diverse hapjes, stevige soep, chili met verse nacho’s, zelfgemaakte loempia’s, brood met dips, petit fours en fruitsalade. Natuurlijk kunnen we daarnaast indien gewenst drankjes bieden, zoals bijvoorbeeld onze heerlijke frisse bio-limonade of gewoon een lekker fris biertje.

Producten / Gerechten

Falafelwrap | Falafelburger | Kruidig bulgur salade | Champignons in bierbeslag | Proeverij | Chocobrownie | Bio-limonade


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier