Anton’s Meals on Wheels

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Anton’s Meals on Wheels

Frituur Vis 

Anton’s Meals on Wheels is een foodtruck met een vintage knipoog naar de 70’s. Vanuit de knalrode Bedford Hawson uit 1975 verkopen we authentieke, heerlijke, biologische Fish & Chips. Het gerecht wordt op de originele Engelse manier geserveerd; op een krant met tartaarsaus, azijn, citroen en a touch of green, zoals het hoort!

Wilt u deze foodtruck inhuren voor een speciale gelegenheid bij u thuis of op uw bedrijf, neem dan contact op. Er zijn diverse mogelijkheden om uw feest te voorzien van een unieke catering op uw locatie.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vis
Bakken, braden, grillen, stomen of rauwe sashimi; variëren met vis is bijna eindeloos. Het eten van vis heeft een positief effect op uw gezondheid en daarom wordt ook aangeraden het minstens een maal per week te eten. En zeg nou zelf, hoe lekker ruikt het als de geur van een lekkere portie kibbeling u tegemoetkomt? Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend met foodtrucks die duurzame, verse vis aanbieden en dat proef je. U kunt ervan op aan dat er kwaliteit op uw bordje ligt wanneer u kiest voor een vis foodtruck bij ons.


1 recensies van Anton’s Meals on Wheels

  1. Mike schreef:

    Alles klopt rondom Anton’s Meals on Wheels – Foodtruck. De Foodtruck is een attractie en beleving op zich! Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van het eten en dat was echt super. Anton bedankt en hoop je snel weet tegen te komen op een evenement.

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier