Winterevent

Feestje vieren met collega’s in de winter?

Tijd voor een feestje op het werk en op zoek naar iets anders dan de standaard sinterklaasviering of nieuwjaarsreceptie? Wil je je collega’s verrassen met een bedrijfsfeest in winterse sferen op eigen terrein (binnen of buiten)? Denk dan eens aan de foodtrucks van ToetToetFood! Foodtrucks zijn de perfecte sfeermaker op elk winterevent met heerlijk eten en warme drankjes. Bij ToetToetFood ben je aan het juiste adres voor het huren van foodtrucks voor jouw bedrijfsfeest!

ToetToetFood is de grootste aanbieder van foodtrucks met de lekkerste (winterse) gerechten en drankjes in België. Van traag gegaarde pulled pork en heerlijke burgers tot knapperige croques met een kop soep. Van verse friet tot homemade pasta en warme wafels tot Spaanse churros. De warme chocolademelk en glühwein maken jullie bedrijfsfeest helemaal winterklaar en af! Met onze ruime keuze aan foodtrucks is elk gerecht mogelijk en wordt jouw winterevent gegarandeerd een feestje.

Benieuwd wat het kost om een foodtruck te huren? Dat lees je hier!

Welk winterevent kan ToetToetFood zoal voor je verzorgen?:

– Sinterklaasfeest

‘Hoort wie klopt daar kinderen?’ ToetToetFood plaatst trucks met de lekkerste zoetigheden, waar niet alleen de kids van genieten! Vers fruitsap en fris maken het kinderfeest compleet. Wil je echt uitpakken? Een truck met kinderanimatie of fotobooth zorgt voor een onvergetelijk evenement!

– Winterfestival

Vuurkorven, sfeervolle lampjes en een muziekje op de achtergrond, ook in de winter kun je een bedrijfsfestival organiseren. Winterfestival! Trek je dikke jas aan en geniet van heerlijke gerechten geserveerd door foodtrucks. Over dit Winterfestival zal zeker lang worden nagepraat!

– Winterbbq

BBQ’en alleen in de zomer? Nee hoor! Verzamel je samen met je collega’s om de grote BBQ Smoker voor de lekkerste BBQ specialiteiten. Warme sjaal om, dikke muts op en genieten van dit gezellige bedrijfsfeest onder het genot van een glühwein of speciaal biertje.

– Kerstborrel/Nieuwjaarsreceptie

Het jaar gezamenlijk afsluiten of starten? Een truck met heerlijke drankjes brengt meteen de stemming er in. Niet alleen bier, wijn en fris kan worden aangeboden, maar ook cocktails of mocktails! Hapjes erbij en het feest kan beginnen. ‘Merry christmas and a happy new year!’

Jouw bedrijfsfeest is ons feest!

Dit klinkt je toch als (kerst)muziek in de oren? Laat ons weten waarmee ToetToetFood je kan helpen! Wil je meer weten of heb je leuke ideeën? Bel ons (+32(0)38-081297) of mail naar info@toettoetfood.be!

Benieuwd hoe het feestje er bij andere bedrijven aan toe ging? Kijk eens bij onze referenties of inspiratie pagina! Of ga voor nog meer inspiratie naar een van onze socials: Instagram en Facebook 
Wil je direct een aanvraag doen? Ga dan snel naar ‘foodtruck huren‘!

gezelligheid winter evenement

gezellig winterevent

winterse soep winterevent

Tomatensoep op een winterevent