Over ToetToetFood

TTF office, Rotterdam.

Wat is ToetToetFood?

ToetToetFood is een online platform voor het boeken van de beste foodtrucks voor events in België.
Of het nu gaat om een corporate event of een klein bedrijfsfeest! Wij brengen foodtrucks en liefhebbers van lekker eten in contact met elkaar. Met ToetToetFood is het nu makkelijker dan ooit om een foodtruck te boeken en de catering te laten verzorgen op uw event. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en laat onze foodtrucks je catering verzorgen op locatie.

Helaas verzorgen we geen foodtrucks voor festivals en jaarmarkten waar bezoekers zelf de gerechten betalen bij de foodtrucks!

Achtergrond

ToetToetFood is begonnen in 2014 als een website waarop foodtruck-eigenaren zichzelf konden aanmelden om onder de aandacht te komen bij het publiek. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot de grootste online verzameling van Nederlandse foodtrucks, hebben wij onze diensten uitgebreid naar België en werken wij veelvuldig samen met vele mobiele chefs, waardoor menig evenement wordt voorzien van originele catering. Benieuwd naar de mensen achter ToetToetFood? Kijk dan naar onze teampagina.

Het kan altijd beter

ToetToetFood is altijd op zoek naar manieren om de bestaande dienst te verbeteren en/of uit te breiden. Mocht u vragen of suggesties hebben, of merken dat iets niet werkt zoals het zou moeten, neem dan contact met ons op.