Wilde Koffie

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Wilde Koffie

Drank Koffie Sapjes 

Wilde koffie is de enige echt koffiebakfiets in Antwerpen en serveert heerlijk vers gebrande koffie. Met deze koffie (s)maakt u het verschil.

Per verkochte koffie doneert Wilde Koffie 10 eurocent aan het goede doel. De koffiebekers zijn bovendien volledig composteerbaar en gemaakt van gerecycleerd materiaal. De koffie is afkomstig van eerlijk verkregen bonen tillen uw ervaring naar een hoger niveau. U kunt dus genieten van een volledig ecologische koffie. Gezet door de grootste barista van Antwerpen (letterlijk, Sam is 202 cm groot).

Een foodtruck voor koffie als het ware, hoewel deze foodtruck drie wielen heeft en aangedreven wordt door de trapkracht van de barista.

Alleen koffie? Nee hoor, wilde iets anders? Sam serveert met plezier versgeperst fruitsap, gebak, een wild cocktailtje of iets dat u speciaal voor uw feest heeft gekozen.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier