WanderLust

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

WanderLust

BBQ Vlees 

Je hebt foodtrucks, en je hebt foodtrucks. Wanderlust hoort in de klasse daarboven, plaatjes van gerechten die bovendien heerlijk smaken!

Een gloednieuwe, stoere truck vol flamingo’s. Aan het stuur een vrouwelijke foodie die van wanten weet. Wanderlust is volledig klaar voor een directe verovering van al uw zintuigen. Op het menu staan heerlijke wereldgerechten. Denk aan de heerlijke taco’s recht uit Mexico, originele premium burgers, verrassende bao buns en creatieve pita pockets.

Geen kans op ontsnappen! Volle overgave is de enige manier om Wanderlust te overleven. Smakelijk!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Fingerfood
Fingerfood, misschien wel een van de meest voor de hand liggende hapjes die u zich inbeeldt bij een foodtruck. Het wordt over het algemeen genuttigd zonder bestek of bord en staat verder bekend om een ware smaakexplosie in uw mond. Pretzels, sandwiches, maiskolven, soepen of geroosterde zaden en noten; de variatie in fingerfood is eindeloos en authentiek. Vele landen kennen hun eigen variant van fingerfood, waardoor dit fenomeen als multicultureel wordt ervaren. Ambacht, expertise en zeer smaakvol zijn enkele woorden die het begrip fingerfood met zich meedraagt. Onze foodtrucks zijn gepassioneerd en brengen de cultuur naar uw feest. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier