Vitamin sea

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Vitamin sea

BBQ Vis 

Engeland! Het land waar mijn verhaal begint en mijn Britse roots zijn geplant. Mijn passie voor koken is mijn geluk, maar ik wilde iets anders doen, buiten de gebaande paden denken. Het serveren van hoge kwaliteit en goed eten was een van de prioriteiten, in een losse en ontspannen sfeer met een duurzaam evenwicht tussen zee en natuur.

Met de ervaring die ik de afgelopen 8 jaar heb opgedaan (Sel gris *, Pure C *, De Jonkman **) en de titel “Viskok” van het jaar 2015, bedacht ik een persoonlijk project genaamd “Vitamin Sea foodtruck”. Mijn insteek? Ik werk alleen met Noordzeevis. Vers, lokaal en zelfgemaakt vormen de basis van Vitamin Sea.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vis
Bakken, braden, grillen, stomen of rauwe sashimi; variëren met vis is bijna eindeloos. Het eten van vis heeft een positief effect op uw gezondheid en daarom wordt ook aangeraden het minstens een maal per week te eten. En zeg nou zelf, hoe lekker ruikt het als de geur van een lekkere portie kibbeling u tegemoetkomt? Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend met foodtrucks die duurzame, verse vis aanbieden en dat proef je. U kunt ervan op aan dat er kwaliteit op uw bordje ligt wanneer u kiest voor een vis foodtruck bij ons.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier