Vietnamama

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Vietnamama

Aziatisch Fingerfood 

Xin chào. Foodtruck Vietnamama bakt, kookt en rolt het lekkerste Vietnamese streetfood. Gemaakt op originele en ambachtelijke wijze om u vers en gezond eten te brengen.
Vietnamama maakt bijvoorbeeld verse, handgemaakte springrolls. Of een beef noodle salade met malse ossenhaas, banh mi (vietnamse baguette) en niet te vergeten de altijd lekkere Vietnamese loempia’s. Zo heeft u dus al het verse uit de Vietnamese keuken.Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier