Veul Soeps

Capaciteit: 150 producten per uur

Beoordeling:

Veul Soeps

Broodjes Flex Soep 

Wij serveren Heerlijk Hollandse gerechten gemaakt op ambachtelijke wijze gebruik makend van verse lokale ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat onze gerechten smaken naar meer. Wij zijn twee mensen die met plezier het leven leven en dit via hun passie en voor koken en liefde voor vers willen delen met jou. Die liefde, dat proef je. Echt! Wij gaan voor de kunst van de eenvoud, met andere woorden, je vindt bij ons geen producten met ingewikkelde ingrediënten, maar ze zijn wel vol van smaak en authentiek.

Ons aanbod is zeer divers waarbij een zomer- en een winterassortiment kunnen aanbieden. Denk hierbij aan salades en wraps in de zomer en aan winterse soepen, stamppotten en stoofvlees in de winter. Indien er andere wensen zijn qua aanbod, hebben wij de flexibiliteit om hierin mee te gaan. Onze prachtige Foodtruck heeft een grote capaciteit om gerechten uit te serveren en is op alle vlakken professioneel uitgerust. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De recepten van de soepen die wij zelf maken zijn van generatie op generatie doorgegeven binnen de familie en tot op detailniveau zijn geperfectioneerd. Ook oma’s gehaktballen, stamppotten en stoofvlees houden wij in ere met hier en daar een eigentijdse twist. Inspiratie voor deze twisten hebben wij opgedaan tijdens onze reizen door Amerika, het Caraïbische gebied, Europa en Australië. Onze liefde om te experimenten met verse groenten heeft geresulteerd in heerlijke salades en koude wraps met verrassende vullingen.

ONZE CREW
Patricia en Francois: jouw koks!
Onze reis door West-Amerika zorgde ervoor dat we keuzes gingen maken. We besloten dingen te gaan doen die ons blij maken. We schoven de trouwring aan elkaars vinger, keken elkaar diep in de ogen en gingen op avontuur. Met onze opgedane ervaring in verkoop en inkoop, samen met onze passie voor koken, hebben we Veul Soeps opgericht. Generaties lang worden er in onze families recepten ontwikkeld en doorgegeven aan elkaar. Hollands eten is dus iets wat bij ons hoort.

Producten / Gerechten

“Zomerassortiment”
Diverse verse salades | Slaatjes | Broodjes gehaktbal | Hotdogs | Koude wraps (o.a. met zalm of kipfilet) | Diverse soepen (ook vegetarisch!) waaronder Gazpacho

“Winterassortiment”:
winterse soepen zoals Erwtensoep en Goulashsoep | Stamppotten | Stoofvlees | Gehaktballen | Rookworsten | Ragouts


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier