Up’Pepper

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Up’Pepper

Aziatisch Mexicaans 

Foodtruck Up’Pepper serveert overheerlijk en smaakmakend street food in een “Up’Pepper” jasje. De rode draad? Het favoriete ingrediënt, rode peper.

Wees niet bevreesd, de gerechtjes zijn niet vurig pikant maar eerder mild tot pittig desgewenst. Up’Pepper kleurt de gerechten met zowel de zoete als de spicy variant van de peperfamilie, zodat zowel jong als oud kunnen smullen! Voor de waaghals is daar  een selectie van spicy sauzen en chili-olie’s als optionele topping van de gerechten.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier