Top Of The Grill

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Top Of The Grill

BBQ Vlees 

Een foodtruck met Amerikaanse Primo Grills, verse ingrediënten, het beste vlees en heerlijke stukken vis vormen de basis van het verhaal van Top of the Grill. Voeg daar een flinke dosis Rock ’n Roll aan toe en je hebt een culinaire beleving te pakken die zijn weerga niet kent.

Met de keramische barbecues op houtskool veroveren ze ook ongetwijfeld uw smaakpapillen. Op events, bedrijfs-, privé- & personeelsfeesten zijn zij dan ook graag geziene gasten, die naast geweldige barbecue gerechten, ook een flinke portie beleving meebrengen.

Bent u op zoek naar foodtruck met allure? Reken dan maar op de vindingrijkheid en de streetfood van Top of The Grill!

Informatie aanvragen? Klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier