The Vexican

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

The Vexican

Mexicaans Vegetarisch 

The Vexican: een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je ongedwongen kunt genieten van pretentieloze, hartverwarmende en huisbereide vegetarische gerechtjes.

Wij bieden u dan ook graag verschillende schotels aan waardoor u kan kennismaken met de smaken, aroma’s en kleuren van onze versie van de Mexicaanse keuken. Al onze gerechten zijn 100% vegetarisch.  Dat wordt gegarandeerd door het “Approved by EVA”-label dat wij met veel trots dragen. Uiteraard zijn vegans  bij ons eveneens meer dan welkom. Wij voorzien steeds veganistische alternatieven zodat zij ook probleemloos bij ons kunnen aanschuiven en van de ganse kaart genieten. U kan ons zowel vinden op straatfestivals als ons reserveren voor uw feest of evenement.  Qua schotels bieden wij een gans gamma aan, gaande van soepen over tapas en voorgerechten tot volwaardige hoofdschotels.  Zo serveren wij o.a. sopa de aguacate, quesadillas, enfrijoladas, nachos, moletes, arrollados, chili sin carne en mole verde.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vegetarisch
Vegetarische gerechten hebben de laatste jaren een ware revolutie doorgemaakt. Waar vroeger in restaurants of bij foodstands de enige optie een salade leek (of een vleesgerecht serveren zonder het vlees) zijn er nu volwaardige, smakelijke gerechten te verkrijgen!

De echte foodtruck weet dat hij/zij niet meer mee kan doen binnen de huidige maatschappij zonder vega(n) aanbod. Of het nou is door voedselintolerantie, geloofsovertuiging of uit principe met goede vegetarische gerechten voorziet u bijna iedereen van een geschikte voedingsoptie! Een stap ‘’verder’’ komen we aan bij vegan gerechten waarbij helemaal geen dierlijke producten worden toegevoegd. Vragen? Wij beantwoorden ze gerust!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier