The Newport Times “on tour”

Capaciteit: 50 personen per uur

Beoordeling:

The Newport Times “on tour”

Drank 

Een en al gezelligheid met The Newport Times ”on tour”. Deze truck is een caravan die de gezellige sfeer van een bruine kroeg bij u thuis brengt. De truck, genaamd Roecky, is een oude Roeck caravan uit ’65. Hij is aangepast om uw feest uniek te maken voor al uw genodigden.

Verschillende formules zijn mogelijk met The Newport Times ”on tour”, zo kunnen zij verschillende streekbieren serveren. (Inclusief hun eigen gebrouwen Hendrik Geeraert, Karel Cogge en James Ensor Bier. Ook diverse cocktails, bubbels, Gin en Tonics behoort tot de mogelijkheden.

Bij een lekker drankje horen natuurlijk knabbels, en ook daar is zeker aan gedacht. Wat dacht u van Geeraert Paté met brood, droge worst met mosterd, gekookte eitjes of een croque uit het vuistje.

Kortom, bij deze truck bent u aan het juiste adres voor het lessen van de dorst en honger. Dit alles terwijl u terug in de tijd gaat in het gezellig volkscafé. Zij zijn bereid samen een unieke gebeurtenis van uw feest te maken en zijn dan ook in te zetten voor zowel privé als bedrijfsfeesten.

Voor meer informatie, klik hier. 

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier

Meer in deze categorie

  1. Ape-ritief
  2. Bar Estafette
  3. Bar Mobil
  4. Bar Soif