The Himalaya Club

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

The Himalaya Club

Aziatisch Fusion 

Tashi delek! Wij zijn The Himalaya Club, en wij nemen jou mee op een culinaire ontdekkingsreis naar de bergtoppen van het verre Tibet, het land van Dalai Lama. Kom bij ons langs en laat je verrassen door het gemak waarmee onze authentieke Tibetaanse chef-koks verse noodles, kraakverse groentjes en springlevend vlees omtoveren tot de wervelende smaaksensaties van de Tibetaanse keuken. Puur genot!

Wij koken Tibetaans streetfood naar authentieke recepten die al generaties worden overgedragen. Onze gerechten worden daarnaast altijd en overal gesmaakt omdat we voor een faire prijs unieke wokgerechten serveren boordevol smaak. Want koken, dàt is de essentie van street food!

Neem je familie, vrienden, en gasten mee op onze smaakvolle reis naar de hoge bergtoppen van Tibet en verras hen met onze beroemde vegetarische loempia’s, samosa, crispy crab of shabalay. Proef ook van onze lekkere wokgerechten zoals de veggie noodles, die heerlijke curry in onze wok chicken, of voor wie echt niet kan kiezen, de crazy mix!

De hele zomer lang trekken wij met onze mooi versierde stands en een kleurrijke foodtruck door België en Nederland. We komen daarbij zeker bij jou in de buurt. Ook vertellen we jou op dat moment graag over onze projecten voor het goede doel.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier