The Empanada Club

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

The Empanada Club

Vegetarisch Vlees 

Foodtruck The Empanada Club is gespecialiseerd in, jawel, empanadas!

De empanada is een populaire snack in Zuid-Amerika en wordt daar op elke straathoek verkocht. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling. Wij zijn op onze rondreis door Zuid-Amerika verliefd geworden op deze heerlijke snack. In Nederland hebben we zo De Empanada Fabriek opgericht. Het doel? Ons publiek zo te laten genieten van deze Zuid-Amerikaanse lekkernij.

Wij geloven in een goed en eerlijk product, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving. Kwaliteit, smaak en beleving zijn onze kernwaarden.

Er zijn bovendien verschillende soorten empanadas, ook met een sausje!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Fingerfood
Fingerfood, misschien wel een van de meest voor de hand liggende hapjes die u zich inbeeldt bij een foodtruck. Het wordt over het algemeen genuttigd zonder bestek of bord en staat verder bekend om een ware smaakexplosie in uw mond. Pretzels, sandwiches, maiskolven, soepen of geroosterde zaden en noten; de variatie in fingerfood is eindeloos en authentiek. Vele landen kennen hun eigen variant van fingerfood, waardoor dit fenomeen als multicultureel wordt ervaren. Ambacht, expertise en zeer smaakvol zijn enkele woorden die het begrip fingerfood met zich meedraagt. Onze foodtrucks zijn gepassioneerd en brengen de cultuur naar uw feest. 


5 recensies van The Empanada Club

 1. N. Dille schreef:

  Heerlijk product en een originele foodtruck!

 2. Bas Elders schreef:

  Erg lekker eten gemaakt door vakmannen, voor een goede prijs! De smaak van Zuid-Amerika!

 3. Christel Berkers schreef:

  Heerlijke empanadas! Goede en erg vriendelijke service. Perfect afgebakken, leuk dat je kan zien hoe ze afgebakken worden – een beleving opzich! Echte aanrader!!

 4. Frank schreef:

  Heerlijk eten en prachtige truck! Heel authentiek met een oven waarin recht voor je neus het eten wordt gebakken. Erg leuk.

 5. Pulles schreef:

  De Empana Fabriek heeft bij ons op kantoor heerlijke empanada’s gebakken. Iedereen was zeer tevreden. Ook de service was top, er werd meegedacht met de eigenaren over de mogelijkheden en opties. Erg fijn!

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier