Tavino Wijnbar

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Tavino Wijnbar

Drank Tapas 

Tavino Wijnbar is een mobiele wijn- en tapasbar in de gedaante van de retro caravan ‘Lander Graziella 401’. Naast kwaliteitswijn en lekkere streetfood gerechten, bieden zij ook tal van andere dranken aan. Stelt u zichzelf maar aan een lekker speciaalbiertje, cocktails of non alcoholische dranken.  Dit alles zonder het centrale thema ‘wijn’ uit het oog te verliezen.

Tavino Wijnbar wil wijn toegankelijk maken voor een ieder. Dit door originaliteit en kwaliteit te bieden voor een aanvaardbare prijs in een losse, gezellige en aangename sfeer. Voor iedere gelegenheid, groot of klein, kan Tavino worden ingehuurd.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier