Tati Mobiel

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Tati Mobiel

Koffie Zoet 

Tati Mobiel bestaat uit een prachtige mobiele koffiebar. Een Lambro 550 uit 1967, met een originele Kees Van Der Westen Spirit koffiemachine.
De dienstdoende barista maakt de heerlijkste koffiebereidingen voor u klaar op locatie!

Wilt u naast koffie ook gebak, patisserie of andere lekkernijen serveren aan uw gasten? Geen enkel probleem! Ook dit verzorgt Tati Mobiel graag voor u!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


1 recensie van Tati Mobiel

  1. Flo Mariën schreef:

    We hebben de Tati Mobiel ingehuurd voor een personeelsfeest. We waren uitermate tevreden. Snelle service, hygiënisch, zeer vriendelijk personeel en bovenal heerlijke koffie. De koffie wordt door door de eigenaar zelf gebrand op ambachtelijke wijze in zijn eigen koffiebranderij Bistro Tati te Turnhout. Dit smaakverschil proef je. Onze mensen waren enorm enthousiast. We gaan de Tati mobiel zeker opnieuw inhuren bij een volgende event.

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier