Tasty Buns!

Capaciteit: 100 gerechten per uur

Beoordeling:

Tasty Buns!

Aziatisch Broodjes 

Mijn naam is Niken de Rijk-Asmoro (ook bekend als Qiqi Asmoro), ik kom uit Indonesië en woon al 19 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met een Nederlandse man, Hugo de Rijk en we hebben 2 kinderen van 16 en 9 jaar. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de horeca en ben een gepassioneerd kokkin en een “horecamens”.

We zijn gespecialiseerd in het maken van Ambachtelijke Bapao Broodjes op de traditionele manier en volgens een authentiek recept met diverse soorten vlees, vis en groenten zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen. Bapao is een bekende “streetfood”/snack die oorspronkelijk uit China komt en verder overgenomen is in de Aziatische eetcultuur waaronder ook in Indonesië. Deze broodjes werden in Nederland geïntroduceerd vanuit Indonesië, daarom worden deze broodjes, zoals in Indonesië, “Bapao” genoemd i.p.v. “Baozi” zoals ze oorspronkelijk in China heten.

Onze broodjes worden gegaard door ze te stomen dus dat maakt de broodjes een gezondere hap. Zeker een lekkere aanvulling voor het foodassortiment dat op de evenementen te vinden is. Onze broodjes zijn vers gemaakt, snel terug gekoeld en vers ingevroren om hun kwaliteit te behouden. Ondanks dat onze broodjes zodanig zijn klaargemaakt zodat ze geschikt zijn om op te warmen in de magnetron doen we toch op locatie de broodjes nastomen in de traditionele stoompannen om de broodjes met hun allerbeste smaak en structuur te serveren.

Producten / Gerechten:

Broodje Hete Kip en Broodje Kip Saté in Bapao schelpbroodje | Traditionele Bapao Broodjes in 6 soorten hartige vullingen (rundvlees, kippenvlees, varkensvlees, babi ketjap(spek), tonijn en vegetarisch) en 3 soorten zoete vullingen (kokos pandan, mung bean en chocolade pinda) | Tjendol | Huisgemaakte sambal


1 recensie van Tasty Buns!

  1. Briseida schreef:

    Niet alleen zijn de bapao broodjes heerlijk, maar jullie broodje hete kip met een beker tjendol erbij…dodelijk lekker gewoon! Ga zo door Tasty Buns!! 😀

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier