Tasty Buns!

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Tasty Buns!

Aziatisch Broodjes 

Foodtruck Tasty Buns! is sinds 2013 dé enige food truck in Nederland met authentiek, homemade en handmade Asian Steamed Buns. Wij serveren Bao Buns en ook Aziatisch gestoomde broodjes. Eerst wordt alles door ons zelf op ambachtelijke wijze gemaakt. Daarna volgens een authentiek recept voor u uitgevoerd. Uiteraard alleen met de beste ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen. Daarnaast is alles op locatie vers gestoomd en vooral ook met de hand gemaakt!

Wij toeren door Nederland en Europa en zijn te vinden op evenementen, festivals en lifestylemarkten.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!

 

 


1 recensie van Tasty Buns!

  1. Briseida schreef:

    Niet alleen zijn de bapao broodjes heerlijk, maar jullie broodje hete kip met een beker tjendol erbij…dodelijk lekker gewoon! Ga zo door Tasty Buns!! 😀

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier