’t Vanneke

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

’t Vanneke

IJs Pannenkoeken 

Onze caravan in Retro-stijl, hét puntje op de i van élk feestje!

Wij voorzien voor u ambachtelijk roomijs, lactosevrije lollypops en pannenkoeken! Seizoengebonden ook verse aardbeien in een chocoladejasje!

Nu kunnen wij u, naast onze ambachtelijke roomijs en verse pannenkoeken, ook voorzien van open belegde broodjes, een dessertbuffet, overheerlijke koffies en theeën.
U kan dus indien gewenst een volledig afgewerkt dessertbuffet met warme dranken, een broodjes-bar met frisdrank en/of warme dranken en zoveel meer naar eigen wens samenstellen, om origineel uit de hoek te komen!

Babyborrel, verjaardagsfeest, opendeurdag, huwelijk, festivals, BBQ, bedrijfsfeest, koffie-bar, cava-bar, kortom op ELK feest kunnen wij vanuit onze caravan zoetigheid serveren.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten. 


1 recensie van ’t Vanneke

  1. Seppe schreef:

    Origineel en leuk concept! Een blikvanger op het feestje en zéér lekker ijs en pannenkoeken… Wij zijn fan!

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier