’t IJsbrommerke

Capaciteit: 60 personen per uur

Beoordeling:

’t IJsbrommerke

IJs 

Ambachtelijk schepijs geserveerd vanuit een unieke bakbrommer op 3 wielen; ’t IJsbrommerke. Wat een geweldige eyecatcher voor op uw evenement! Simplistisch en meteen duidelijk waar hij voor staat. Deze unieke gemotoriseerde bakbrommer is in te zetten op evenementen als lentefeesten, babyborrels, verjaardagsfeesten en privéfeesten. De bakbrommer bevat een koeling die het ijs minimaal 4 uur lang koel houdt, precies een middag of avond plezier!

’t IJsbrommerke neemt 5 smaken ambachtelijk ijs mee: Vanille, stracciatella, mokka, aardbei en pistache. Aan u de keus of u een bakje of hoonrtje neemt maar ook sauzen en garnituren zoals chocoladesaus, aardbeiensaus, karamelsaus, nootjes en smarties worden niet vergeten!

Wenst u meer informatie, klik dan hier! 

IJs
Een heerlijk bakje of hoorntje roomijs, of een coupé sorbetijs. Er zijn misschien wel meer dan honderd soorten ijs, en dan hebben we het nog niet eens over de smaken gehad. Maar een ding weten wij wel zeker en dat is dat al ons ijs ambachtelijk bereid is door onze foodtruck eigenaren, want dat is waar wij voor staan; ambachtelijk bereid ijs, waardoor het kwalitatief erg goed en smaakvol is. Vele mensen waarderen een ijsje als tussendoortje, of na het diner. Vooral met zomerse temperaturen is er vaak een IJs foodtruck te vinden op buitenevenementen. Een IJstruck maakt ieder feest compleet, door zijn vrolijke uitstraling en zoete touch. 

 

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier