Surplace Coffee

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Surplace Coffee

Koffie Pannenkoeken 

Voor foodtruck Surplace Coffee is koffie niet zomaar koffie. Surplace Coffee neemt je mee in een wereld van koffiesmaken. Ze serveren deze vanuit een knappe rode Citroën HY uit 1974 die met een jaar hard werk werd omgebouwd tot mobiele koffiebar. Het authentieke uiterlijk, gekoppeld aan de geur van versgemalen koffie, zorgt voor een perfecte sfeer en setting. In deze pracht van een foodtruck werk Surplace Coffee met een Faema E-61 espressomachine die zo mogelijk nog ouder is dan de foodtruck zelf.

In januari 2020 vierde deze immers haar 55ste verjaardag. Het oude werkpaard zorgt samen met een kunstige barista en molen voor schitterende espresso shots die de basis vormen voor onder andere allerhande koffiestijlen (lattés, cappuccino’s, etc). Surplace Coffee werkt met speciaal geselecteerde koffiebonen om telkens weer te verrassen met de lekkerste smaken. Daarnaast houdt Surplace Coffee ook van huisgemaakte Luikse wafels en crêpes en naar gelang de temperaturen warme chocomelk of ijskoffie.

De truck kan tegen een stootje, wat ook nodig is met het vaak onvoorspelbare weer, maar ook voor indoor gelegenheden is deze truck perfect uitgerust.

Informatie aanvragen? Klik hier!

 

Producten | Gerechten

koffiespecialiteiten | theespecialiteiten | huisgemaakte Luikse wafels | crêpes


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier