Surplace Coffee

Capaciteit: 200 personen per uur

Beoordeling:

Surplace Coffee

Koffie Pannenkoeken 

Niet elke koffie is zomaar een koffie. Surplace Coffee neemt je mee in een wereld van smaken. Je vindt ons terug in een knappe rode Citroën HY uit 1974 die met een jaar hard werk werd omgebouwd tot een mobiele koffiebar. Dit authentieke uiterlijk gekoppeld aan de geur van versgemalen koffie zorgt voor een perfecte sfeer en setting. In deze foodtruck werken we met een Faema E-61 espressomachine die zo mogelijk nog ouder is dan onze foodtruck. In januari 2015 vierde ze immers haar 50ste verjaardag. Dit oude werkpaard zorgt samen met onze barista en molen voor mooie espresso shots die de basis vormen voor onder andere cappuccino’s, latte’s en americano’s.
We werken met speciaal geselecteerde koffiebonen om je telkens weer te verassen met de heerlijkste smaken. Daarnaast houden wij ook van huisgemaakte Luikse wafels en crêpes en naar gelang de temperaturen warme chocomelk of ijskoffie.
Onze truck kan tegen een stootje, wat ook nodig is met het vaak onvoorspelbare weer, maar ook voor indoor gelegenheden is onze truck perfect uitgerust.

Producten | Gerechten

koffiespecialiteiten | theespecialiteiten | huisgemaakte Luikse wafels | crêpes


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier