STROOT Foodtruck & Bar

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

STROOT Foodtruck & Bar

Drank Tapas 

Bar/Foodtruck STROOT serveert de perfecte Gin-Tonic met bijpassend hapje in een gezellige truck. Wij selecteren voor u enkele heerlijke GIN’s uit binnen- en buitenland en zorgen voor een passende tonic. Daarnaast serveren wij  heerlijke Oost-Vlaamse streekproducten. Uiteraard voorzien wij voor de BOB’s een origineel alternatief! We trekken er regelmatig op uit naar toffe evenementen maar u kan ons ook boeken voor alle festiviteiten.

Eind 2015 hadden de twee jeugd- en scoutsvrienden Matthias Bogaert en Sander Vandewalle een idee dat ze wilden realiseren.
Onder het motto ‘Het leven is veel te kort’ zijn ze er meteen ingevlogen! De twee droomden al een tijdje van een mobiele vintage bar die de beste Gin Tonics serveert en tevens een blikvanger is op het evenement. Wel, hun droom is werkelijkheid geworden…

We hebben een oude, gezellige Tabbert caravan uit 1975 omgetoverd tot een volledige functionele mobiele bar in vintage stijl met aandacht voor een sfeervolle afwerking. Florale decoratie, heerlijke muziek, vintage verlichting, old-school terras, koel- en flessenfrigo’s en met een prachtige houten bar is het een echte eye-catcher. Alles aan de bar ademt feest en stijl.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


1 recensie van STROOT Foodtruck & Bar

  1. Koen De Waele schreef:

    Superservice!

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier