Soeperman Breda

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Soeperman Breda

Broodjes Soep Tapas 

Zin in een verse kop soep met zelfgemaakt brood, een pittige tapa of een fantasierijke tosti? Dan moet je bij de Soeperman zijn. Soeperman Breda past zijn gerechten aan de temperatuur en het jaargetijde aan. Dus geen pompoensoep in hartje juli, maar wel een ijskoude gazpacho. Raad maar wat je dan in de winter eet. Naast soep met zelfgebakken brood serveren we ook super toffe tosti’s en zelfgemaakte tapa’s. Dat alles op festivals en evenementen. Ook catering op besloten feesten is mogelijk.

Als extraatje biedt Soeperman singer-songwriters een podium voor zijn caravan. Apparatuur is aanwezig. Inpluggen en spelen maar. Soep en play zogezegd.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tapas
Oorspronkelijk ontstaan als tussendoortje ofwel aperitiefhapje (eetlustopwekkend) worden de tapas steeds vaker geconsumeerd als maaltijd. Buiten land van oorsprong (Spanje) worden tapas steeds vaker gepresenteerd als avondmaaltijd. Er zijn honderden soorten tapas; van de simpele meloen-serrano spiesje tot de haute-frituur garnalenkroketjes. Tapas staan bekend om hun rijke smaak en kwaliteit van producten die wordt gebruikt. Tapas draaien om informaliteit en gemak van serveren als consumptie en zijn altijd een feest voor het oog en de tong!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier