Smokerzz

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Smokerzz

BBQ Hamburger Vlees 

Met onze stoere, zwarte hout gestookte Smoker-truck trekken we gelijk de aandacht van uw gasten! Onze goedlachse chefs grillen, roken en barbecueën de meest smaakvolle gerechten graag in het zicht van uw gasten. Bij SMOKERZZ werken we uitsluitend met verse en pure ingrediënten die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen en daar zijn we trots op! Onze chefs vertellen uw gasten ondertussen graag over de unieke bereidingswijze en producten die we gebruiken. Of het nu gaat om smaakvolle Black Angus burgers met verschillende toppings, home made Pulled Pork, Black Tiger garnalen, Diamanthaas, hele gerookte zalmzijdes of juist vegetarische gerechten, alles is mogelijk op de Smoker.

Onze werkwijze
Onze professionele chefs schroeien de gerechten zo dicht mogelijk bij de “stook unit” en brengen deze vervolgens aan de andere kant heerlijk op de juiste garing. Dit resulteert in een perfect gegaard gerecht met een unieke en specifieke smaakbeleving die uw gasten bij zal blijven. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter wat de typische smaak aan de gerechten heeft. Zo maken we vaak gebruik van beuken, essen, berk of eikenhout.

Smokerzz-truck en Smoker
Onze stoere Smokerzz-truck weegt meer dan anderhalf duizend kilo en heeft daarmee een flinke capaciteit! Hierdoor voorzien we met gemak 500 gasten per uur van een smakelijke, verse maaltijd. Ook de wat kleinere gezelschappen laten we graag kennis maken met onze unieke smaakbeleving! Vaak maken we dan gebruik van de Smoker. Deze is iets kleiner van formaat maar biedt dezelfde eigenschappen om uw gasten te verrassen met de mooiste gerechten!

Details maken het verschil!
Het kleinste detail moet kloppen als we de verwachting van uw gasten willen overtreffen, en dat is ons doel! Dat geeft ons energie en maakt ons trots op ons bedrijf. Vandaar dat wij over elk aspect hebben nagedacht. Van producten tot presentatie, van decoratie tot ons team.

Gerechten/Producten

Broodje hamburger | Langzaam gegaarde zalm | Gegrilde diamanthaas | (Broodje) Pulled Pork | Gemarineerde Gamba’s


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier