Smokerzz

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Smokerzz

BBQ Hamburger Vlees 

Met de stoere, zwarte hout gestookte Smoker-truck trekt Smokerzz gelijk de aandacht van uw gasten! De goedlachse chefs grillen de meest smaakvolle gerechten graag in het zicht van uw gasten. Bij Smokerzz werken ze uitsluitend met verse en pure ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Zo garanderen ze met trots kwaliteit!

De chefs vertellen uw gasten ondertussen graag over de bereidingswijze en de producten die zij gebruiken. Of het nu gaat om smaakvolle burgers met verschillende toppings. Huisgemaakte Pulled Pork, tijgergarnalen, Diamanthaas, hele gerookte zalmzijdes of juist vegetarische gerechten, alles is mogelijk op de Smoker!

Onze professionele chefs schroeien de gerechten zo dicht mogelijk bij de “stook unit”. Dit resulteert in een perfect gegaard gerecht met een unieke en specifieke smaakbeleving die uw gasten bij zal blijven. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter wat de typische smaak aan de gerechten heeft. Zo maakt Smokerzz vaak gebruik van beuken, essen, berk of eikenhout.

Informatie aanvragen? Klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier