Smaakpallet

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Smaakpallet

Fingerfood Tapas 

Smaakpallet is een foodtruck die een aantal basisconcepten aanbiedt maar ook graag samen met u ideeën uitwerkt om van uw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken. Met onze goed ingerichte wagen en door toevoeging van liefde & passie en vooral ook (h)eerlijke producten verwennen we niet alleen u maar ook uw smaakpapillen.

Wij Karla & Dirk en onze dochters maken van jouw gelegenheid een onvergetelijk moment. Ons smaakpallet met vers afgesneden Spaanse en Italiaanse vlees- en kaas soorten, olijven, tapenade en brood! Ook ons broodje Italiaanse worst, de mediterrane burger en platbrood met porchetta vallen goed in de smaak. Verder bieden wij mediterraans, bourgondisch maar ook verfijnde gerechtjes aan met de beste producten.

Graag verzorgen wij zowel bedrijfs als familiale aangelegenheden zoals opendeurdagen, klant evenementen, personeelsfeesten, recepties, huwelijksfeesten, babyborrels, verjaardag party’s enz.

Wij hopen van jullie gelegenheid iets moois te kunnen maken zodat jullie ten volle kunnen ontspannen.

Karla & Dirk en co !

Informatie aanvragen? Klik hier!

Fingerfood
Fingerfood, misschien wel een van de meest voor de hand liggende hapjes die u zich inbeeldt bij een foodtruck. Het wordt over het algemeen genuttigd zonder bestek of bord en staat verder bekend om een ware smaakexplosie in uw mond. Pretzels, sandwiches, maiskolven, soepen of geroosterde zaden en noten; de variatie in fingerfood is eindeloos en authentiek. Vele landen kennen hun eigen variant van fingerfood, waardoor dit fenomeen als multicultureel wordt ervaren. Ambacht, expertise en zeer smaakvol zijn enkele woorden die het begrip fingerfood met zich meedraagt. Onze foodtrucks zijn gepassioneerd en brengen de cultuur naar uw feest. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier