Smaakmakers BBQ Foodtruck

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Smaakmakers BBQ Foodtruck

BBQ Hamburger 

Smaakmakers BBQ serveert culinaire barbecuegerechten hapklaar op jouw event. Leg uw gasten extra in de watten en zorg voor puur beleving. U voorziet de ruimte, zij doen de rest. In de hippe foodtruck bereiden we uw lievelingshapjes en laten we iedereen snel en eenvoudig genieten. Geen gedoe. Geen klassiek buffet of zittend tafelen, maar op een laagdrempelige manier kennismaken met het beste wat barbecue te bieden heeft. Foodtrucks zijn hot en wij en deze barbecues lopen helemaal warm om u en uw gasten in de watten te leggen met een onvergetelijke ervaring.

Low & slow BBQ-bites, Amerikaans getint maar made by Belgians. Van een kick-ass burger of broodje pulled pork tot finger licking spare ribs. Alles komt van de BBQ door onze ervaren koks.

Er is geen BBQ als Smaakmakers BBQ!

Informatie aanvragen? Klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier