Rolled

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Rolled

Pannenkoeken Truck Only Zoet 

Wij rollen alles in een Pannenkoek! Vanuit een zeer unieke Foodtruck in de vorm van een opgerolde pannenkoek zijn we te vinden op diverse locaties door heel de Benelux.

Zowel gerechten voor ontbijt, lunch, bijzondere toetjes of dessert pannenkoeken. Wij maken dus voor ieder moment de lekkerste varianten. De traditionele pannenkoek met een flinke klodder stroop mag ook niet ontbreken. Wilt u voor collega’s of klanten iets unieks doen en zelf een Foodtruck uitbaten of pannenkoeken bakken? De possibilities of a pancake zijn legio. De mensen van Rolled denken graag mee om gezamenlijk een goed concept neer te zetten.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier