Roll or Bowl

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Roll or Bowl

Aziatisch Mexicaans 

Foodtruck Roll or Bowl is hét bewijs dat fast food niet altijd junkfood is en dat healthy ook heel lekker kan zijn. Vastberaden om jou te voorzien van een lekkere en voedzame maaltijd stoppen we al onze energie en a whole lotta love in onze Rolls & Bowls, zodat jij er al jóuw energie weer uit kunt halen. Roll or Bowl is er bovendien voor iedereen, ook als je vegetarisch of glutenvrij eet.

Roll or Bowl is er bovendien voor iedereen, jong en oud, ook als je vegetarisch of glutenvrij eet.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier