Retro – Food

Capaciteit: 200 per uur

Beoordeling:

Retro – Food

Frituur Tapas 

U leest het al “Retro”, het brengen van fast-food, hapjes, frietjes, cava, cocktails en andere dranken aan de gasten op een Authentieke, Smaakvolle en Trendy manier, ver weg van de klassieke receptie, frietkraam of Walking Dinner.

Op een retro manier terug naar de tijd of beter gezegd “Back to Basics”, kan het mooier dan dat ieder gerecht, drank of hapje uit onze “Citroën HY van het jaar 1967 te voorschijn komt. Door de vele aanvragen hebben we dit project opgestart, zijn we naarstig op zoek gegaan naar een HY, die we uiteindelijk vonden bij onze noorderburen in Nederland. Het is dan ook de perfecte eye catcher op uw feest , evenement of party !

Marie is enkel te boeken met bediening, je kan ze gebruiken als frietwagen , paella , pasta , cocktail , champagne , cava of snackwagen, wij bouwen ze om al naargelang uw believen.

We mikken op een breed publiek van een verjaardagsfeest of communie of lentefeest tot opendeurdagen, huwelijken, recepties en festivals.

Een voorbeeld je komt als kersvers bruidspaar uit de kerk, en kijk “Marie ” staat daar te pronken om iedereen een glaasje en een hapje aan te bieden, voordelen zijn je hoeft geen zaal te zoeken, de genodigden worden onmiddellijk bediend.

Kortom feesten op een Authentieke, Smaakvolle en Trendy manier!!

Producten / Gerechten:

Frietjes | Hamburgers | Pasta | Tapas | Paella


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier