Puur Proevers

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Puur Proevers

Pasta Pizza Truck Only 

Foodtruck Puur Proevers, een foodtruck met gevoel voor puur en eerlijk eten. Het team Puur Proevers heeft verstand van de Italiaanse keuken en dat proef je. Het hoofd concept van deze foodtruck zijn hun overheerlijke spelt pizza’s uit de hout gestookte oven en de vers gevulde pasta’s geïmporteerd uit Noord-Italië.

Een greep uit het assortiment pizza’s zijn de klassieke pizza Mageritha, pizza ai Funghi, en pizza Bianco Prosciutto. Ook kent Foodtruck Puur Proevers heerlijke vers gevulde spelt pasta met bijvoorbeeld walnoten, quattro formaggi of funghi porcini. Tevens word alles met liefde bereidt en serveert door een vrolijk team.

Kortom, heeft u ook trek gekregen in een vleugje Italië in uw achtertuin of bij uw bedrijf? Klik dan hier voor meer informatie.

Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken! Weinig keukenstijlen zijn zo traditioneel als die van Italië! En toch hebben wij een aantal trucks in de stal die het experiment maar wat graag aandurven!

Pasta’s of bijvoorbeeld knapperige salades? Heerlijke mediterrane smaken brengen u direct in de stemming. Heerlijke olijfoliën, verse tomaat en die smakelijke kruiden die we eigenlijk alleen kennen van de Italiaanse keuken. Afgetopt met en goede kaas en het gerecht is compleet!

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier