Portret Odette

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Portret Odette

Drank Non-Food Tapas 

Portret Odette is een leuke, vintage caravan. Zoekt u een mobiele bar met heerlijke dranken of een photobooth? Portret Odette heeft het allebei!

Enerzijds is er een luikje waar we een lekker glaasje bubbels, home made ice-tea of gin-tonic schenken. Hier verkopen we ook popcorn uit de echte vintage popcornmachine en chips en tapas.

Anderzijds hebben we onze mobiele photobooth waar de mensen begeleid worden om een foto te laten nemen met aangepaste props aan de gelegenheid. Hier staat onderaan op de fotostrip reclame over het evenement of de naam en bv. datum van de mensen die het feest organiseren. Ook mogelijkheid tot gastenboekservice.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


7 recensies van Portret Odette

 1. Linda Vergauwen schreef:

  Wat een pareltje van een caravan ! Heel mooi project … ideaal voor een feest(je) !
  Sfeer verzekerd als “Portret Odette” van de partij is !
  Waar wacht je nog op !

 2. Van Mensel Eliane schreef:

  Op 22 maart 2017 vierden we na 35 jaar huwelijk de hernieuwing van onze trouwgeloften. Portret Odette gaf écht een meerwaarde aan deze heugelijke dag!
  Iedereen was meteen in feeststemming…klinken met lekkere cava, verzorgde hapjes, een supervriendelijke bediening… Een koffer met verkleeditems om mooie foto’s te trekken….iedereen genoot ervan!!! Een echte aanrader…….TOP

 3. Carolien schreef:

  Super toffe vintage caravan! Maakte de huwelijksreceptie van vrienden helemaal af!
  De sympathieke gastvrouw zorgde ervoor dat we niets tekort kwamen.
  De cava was heel lekker en paste bij de hapjes. De homemade ice tea is in deze periode een shot in de roos!
  Ik hoop snel een gelegenheid te vinden zodat ik Odette zelf kan boeken! 🙂

 4. Christiane Pollet schreef:

  Superleuk concept en supertoffe mensen! Alles was lekker, de sfeer was geweldig en de caravan is keileuk. Zeker voor herhaling vatbaar want het was gewoon AF!
  Wie eens iets anders wil, moet zeker Portret Odette boeken dus niet te lang wachten is de boodschap ??

 5. Jessi schreef:

  Alleen al de aanwezigheid van de caravan gaf een extra dimensie aan onze huwelijksreceptie. De gastvrouw had aan alle details gedacht om het gezellig te maken: vlaggetjes, gepersonaliseerd krijtbord en lichtbox, paraplu’s voor eventuele regenbui,…. De voorbereidingen verliepen heel vlot evenals de dag zelf. De cava was lekker en de bediening zeer vriendelijk. We kregen heel veel positieve reacties van onze gasten. Portret Odette is een echte aanrader om jou feest wat meer cachet te geven!

 6. Mieke schreef:

  Portret-odette is DOLLE PRET !!! Voor uw feestjes ,recepties , huwelijk , verjaardag noem maar op één adres portret-odette !!!
  Echt een aanrader , een glaasje cava een foto een snack alles tot in de puntjes verzorgd !!!

 7. Elke schreef:

  Portret Odette is een echte aanrader! Het geeft je feest net dat tikkeltje extra. De caravan ziet er super leuk uit en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
  Zo werd er op ons feest naast de cava aan versiering, paraplu’s, hapjes en popcorn voor de kindjes gedacht. Het enthousiasme van de gastvrouw en haar man werkte aanstekelijk.

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier