Pizzabus Sylvano

Capaciteit: 400 personen p/u

Beoordeling:

Pizzabus Sylvano

Pasta Pizza 

Pizza betekend voor vele mensen blijdschap. Pizzabus Sylvano wilde deze blijdschap vervullen voor die vele mensen. Zijn foodtruck bereidt steenoven pizza’s zo bij u voor de deur. Pizzabus Sylvano betekend échte pizza, zoals deze oorspronkelijk uit de Napolitaanse keuken komt. Daarnaast is deze foodtruck een echte eyecatcher en dus een aanwinst voor uw feest!

Geen snelle hap, maar eerlijke italiaanse keukenkunst. De bodem is zelfgemaakt van Napolitaans deeg en de toppings zijn uitsluitend dagverse streekproducten en biologische ingrediënten. Dit alles creëert een authentieke, ambachtelijke pizza met heel veel liefde en passie voor het vak.

De pizzabus is in te zetten voor onder andere verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, sportevenementen en verenigingsfeesten.

Voor meer informatie, klik hier. 

Pizza
Een vak apart, een échte pizza bakken. Traditionele houtovens of een elektrisch grill. Hippe pizzaiolo, verse degen en die authentieke bubbelkorst of snelle pizza’s met twintig toppingkeuzes. Zelf een pizza ‘’bouwen’’ of toekijken hoe de meesters hun werk doen. Het kan bij ToetToetFood allemaal! Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

Feitje: wist u dat de pizza margarita gebaseerd is op de Italiaanse vlag; il tricolore? Rood, wit en groen worden vertegenwoordigd door tomaat, mozzarella en basilicum. Liever een andere pizza? Laat het ons weten en wij stellen een pasta of pizza-menu voor u voor om de vingers bij af te likken!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier