Pimp your party

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Pimp your party

Drank Koffie 

Pimp your party is een uniek concept waarmee gasten verrast worden. Het is een mobiele bar, die is opgebouwd rond een zeer zeldzame Vespa Ape van 1963. Hierdoor weten zij uw evenement, feest of opendeurdag stijlvol in te kleden. Pimp your Party plaatst zijn Vespa Ape bar op uw evenement en voorziet daarbij onder andere een stijlvolle toog met spoelbakjes en ledverlichting; een koelkast; glaswerk; een tentje en statafels met zwarte rok.

Daarnaast staat ook altijd minstens één netjes geklede barman ter beschikking om u en uw gasten te bedienen volgen een van de formules. Zij schenken uw gasten bijvoorbeeld een heerlijk glaasje bubbels, huisbereide limoncello, arancello of koffie in. Met de Bose-geluidsinstallatie worden de gasten in de sfeer gebracht.

Vier in stijl!

Voor meer informatie, klik hier. 

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier