Paletti

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Paletti

Koffie 

Paletti is dé knusse baristabar! U kunt bij ons kiezen uit één van onze Italiaanse Piaggio’s of voor een compacte baristabar. Beiden zijn compact maar compleet toegerust voor onze exclusieve koffie catering. Paletti zorgt altijd voor een vakkundige barista voor de bediening van de mobiele espressobar. U kunt uiteraard ook alleen een barista huren als u zelf over de machines beschikt.

Of het nu gaat om een Italiaans themafeest of ander evenement, onze mobiele espressobar voelt zich overal thuis!

Paletti maakt gebruik van professionele 2-groeps espressomachines, zoals La Marzocco en KvdW Mirage. De capaciteit per machine met 1 barista, is ongeveer 125 koffie per uur. Om er voor te zorgen dat u de meest verse espresso of cappuccino krijgt, gebruiken wij de allernieuwste ‘grind-on-demand’ bonenmalers. Iedere consumptie wordt daarmee in een handomdraai vers voor u bereid.

Met ons filterkoffie systeem kunnen wij u extra capaciteit aanbieden. ‘Gewone koffie’ zoals vele Nederlanders nog steeds bestellen, is zelfs beter van smaak uit een filtersysteem, dan uit een espressomachine. Extra capaciteit per uur circa 120, in totaal circa 250.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier