Noodle Burger

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Noodle Burger

Aziatisch Hamburger 

Wat is een Noodle Burger? Een noodle burger bestaat uit ambachtelijke noodle buns, garnituur op Oosterse wijze, huisgemaakte Aziatische saus met als laatste de keuze tussen rundvlees, kip of een vegetarische burger.

De noodle buns worden met de hand gemaakt en nadien opgebakken. Op deze manier krijgen ze een knapperige krokante korst en behouden ze nog steeds hun textuur aan de binnenkant. De buns zijn stevig als je ze vastpakt en brokkelen zacht af in je mond als je er in bijt.

Het vlees van onze klassieke burger bestaat uit 100% rundsvlees van het Belgisch witblauw ras. Daarbovenop komt de garnituur met verfrissende koriander. Als laatste is er de unieke saus die warm geserveerd wordt. Deze saus is een familierecept van de vader van Xin die chef-kok is van opleiding en al veel ervaring heeft in de keuken.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Hamburger
Een broodje hamburger, al meer dan honderd jaar een wereldwijd lust voor het oog. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en heeft een ontzettend grote evolutie meegemaakt. De populariteit van een broodje hamburger maakt, dat men een volwaardig vleesgerecht in handen heeft dat staand en lopend gegeten kan worden, zonder bestek. Dit betekent dan ook het ideale plaatje wanneer u denkt aan een foodtruck. Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend samen met foodtrucks die kwalitatief hoogwaardig dikke burgers grillen in eigen keuken, afgemaakt met luxueuze toppings en sauzen.  


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier