NaPolitanIZZA

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

NaPolitanIZZA

Pizza 

We hebben een Ape Piaggio, ook wel Vespa Car genoemd, omgevormd tot een kleine pizzeria met een traditionele houtoven: NaPolitanIZZA. Op deze manier kunnen wij onze mobiele, Napolitaanse pizzeria naar jouw locatie brengen.
De chef, Giovanni Milo, is geboren en getogen in de buurt van Napels en de Vesuvius. Daar leerde hij de kunst van pizzaiolo in de bakermat van de pizzastreek. Deze passie deelt hij graag met de wereld op verschillende evenementen en festivals.

Onze pizza’s zijn vers en met echte Italiaanse producten gemaakt, zoals ook in de oude Napolitaanse traditie. Daarnaast worden alle pizza’s gemaakt in een houtoven.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Pizza
Een vak apart, een échte pizza bakken. Traditionele houtovens of een elektrisch grill. Hippe pizzaiolo, verse degen en die authentieke bubbelkorst of snelle pizza’s met twintig toppingkeuzes. Zelf een pizza ‘’bouwen’’ of toekijken hoe de meesters hun werk doen. Het kan bij ToetToetFood allemaal! Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

Feitje: wist u dat de pizza margarita gebaseerd is op de Italiaanse vlag; il tricolore? Rood, wit en groen worden vertegenwoordigd door tomaat, mozzarella en basilicum. Liever een andere pizza? Laat het ons weten en wij stellen een pasta of pizza-menu voor u voor om de vingers bij af te likken!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier