N°32

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

N°32

IJs Pannenkoeken 

Number 32 serveert ijs op alle mogelijke manieren. Ze rijden rijdt door het ganse land om mensen te trakteren op een ijsje maar u kunt deze ijskunstenaars ook in een truck af laten komen die eer doet aan het mooie product dat zij serveren!

Iets te vieren en zin in iets zoets op uw feest? Dan bent u bij Number 32 aan het juiste adres! In de lente en de zomer serveren wij u ambachtelijk dagvers schepijs met een topping naar keuze. Voor de herfst en de winter bereiden wij voor u verse pannenkoekjes, à la minute gemaakt, met alweer overheerlijke sauzen inclusief een bolletje ijs, waarom niet? Onze nostalgische wagen kan u boeken voor al uw feesten of events.

Informatie aanvragen? Klik hier!

IJs
Een heerlijk bakje of hoorntje roomijs, of een coupé sorbetijs. Er zijn misschien wel meer dan honderd soorten ijs, en dan hebben we het nog niet eens over de smaken gehad. Maar een ding weten wij wel zeker en dat is dat al ons ijs ambachtelijk bereid is door onze foodtruck eigenaren, want dat is waar wij voor staan; ambachtelijk bereid ijs, waardoor het kwalitatief erg goed en smaakvol is. Vele mensen waarderen een ijsje als tussendoortje, of na het diner. Vooral met zomerse temperaturen is er vaak een IJs foodtruck te vinden op buitenevenementen. Een IJstruck maakt ieder feest compleet, door zijn vrolijke uitstraling en zoete touch.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier